"Energie geven, verbinden, transformeren en samen met anderen mooie dingen creëren. Dat is waar ik elke dag fluitend m’n bed voor uitkom."

Hi, ik ben Lucia Sandaal

En ik ben in de eerste plaats de moeder van drie prachtige kinderen en de vrouw van de geduldigste man ter wereld.

Ik geloof dat we allemaal een verschil kunnen maken.

Ik geloof ook dat jij - terwijl je bezig bent een verschil te maken in de wereld - kan verdienen wat je waard bent en het bedrijf en leven kan creëren waar je naar verlangt, waar je van houdt en waar je trots op bent.

Mijn missie is simpel: mensen en bedrijven helpen groeien.

Energie geven, verbinden, transformeren en samen met anderen mooie dingen creëren. Dat is waar ik elke dag fluitend m’n bed voor uitkom.

Ik werk het liefst met schaamteloos ambitieuze vrouwen die klaar zijn voor meer.

Meer zichtbaarheid, meer impact én meer klanten.

Met mijn online cursussen, 1-op-1 trajecten en masterminds help ik je elke maand 20+ kwalitatieve leads te werven via je persoonlijke profiel - zonder adverteren, leuren, zeuren of sleuren.

Of je nou net begonnen bent en je eerste omzet genereert of al jarenlang actief bent en meer online wilt gaan doen… ik heb een bewezen framework dat je helpt de groei te realiseren die bij jou en je bedrijf past.

lachende vrouw op bankje aan de telefoon

Ben jij dit?

  • Je bent een ambitieuze coach, consultant of dienstverlener met grootse dromen, een duidelijke visie voor je bedrijf en een helder beeld van wat je wel en niet wilt in het leven.

  • Je bent vastbesloten om succes volgens je eigen regels te definiëren, het op je eigen voorwaarden te bereiken en een leven te creëren waar je trots op bent.

  • Je wilt de wereld een beetje beter achterlaten dan je haar aantrof, dus coach en begeleid je anderen om hun problemen op te lossen of hun vaardigheden te verbeteren.

  • Je bent een grootse denker die zowel professioneel als persoonlijk wil groeien, dus je bent voortdurend in ontwikkeling en bereid risico's te nemen.

  • Je wilt meer! Meer impact op het leven van meer mensen maken. Meer tijd om met je gezin door te brengen. En meer omzet om je gewenste bedrijfsgroei te realiseren.

  • Je bent energiek, gemotiveerd en een echte doener. Je gaat 100% voor je doelen - en als je je doel bereikt hebt, heb je er nog één, en nog één.

  • Je komt op voor ​​wat je wilt, schaamt je niet voor je ambities en bent zelfverzekerd genoeg om 'nee' te zeggen tegen de dingen die je niet wilt.

Als dit je bekend in de oren klinkt, ben je hier op het juiste adres. Ik ben zó blij dat je hier bent, want dit is je one-stop-shop voor het momentum waar je naar op zoek bent.

Want hoewel je links en rechts hoort dat LinkedIn de go-to place is om moeiteloos high-end professionals te bereiken, heb je geen idee hoe je dit platform moet gebruiken zodat het niet alleen "likes" en "engagement" oplevert, maar ook echte leads en klanten.

En als je heel eerlijk bent, vind je het ook doodeng om jezelf te laten zien op LinkedIn. Je weet dat online zichtbaarheid belangrijk voor je is om je bedrijf te laten groeien, maar het idee om jezelf te laten horen en zien, is behoorlijk intimiderend.

Als LinkedIn Consultant & Online Marketingstrateeg leer ik je niet simpelweg hoe je LinkedIn moet gebruiken om een constante stroom leads te genereren, maar help ik je ook je zelfvertrouwen en je zichtbaarheid te vergroten, zodat je gemakkelijk je bedrijf op de kaart zet en moeiteloos je ideale klanten aantrekt.

Hiervoor werken we doelgericht aan je mindset, je marketingstrategie en je implementatieplan.

Als je je in deze beschrijving herkent en klaar bent voor meer leads, meer klanten en minder stress, bekijk dan de gratis masterclass waarin ik je precies vertel hoe je dat doet.

Laat ik je even mee terug nemen…

lachende vrouw op bankje
Ik ben gepassioneerd om mensen te helpen hun bedrijf te laten groeien via LinkedIn, omdat andere sociale-mediaplatforms me talloze keren in de steek hebben gelaten.

Toen ik jaren geleden met ondernemen startte, verspilde ik honderden euro's per maand aan Facebook-advertenties in een vergeefse poging om mijn bedrijf te laten groeien…totdat ik me realiseerde dat LinkedIn de sleutel tot mijn succes was.

Het begon allemaal toen ik na een carrière van 24 jaar, acht ivf-behandelingen, twee zwangerschappen en een burn-out besloot om mijn goedbetaalde baan op te zeggen om voor mezelf te beginnen...

Ondanks het feit dat ik absoluut NIETS wist van ondernemen.

Ik had grootse ambities, maar geen marketingbudget. Dus vertrouwde ik zwaar op organisch bereik via Facebook.

Ik probeerde van alles: de Facebook bedrijfspagina, Facebook groepen, Facebook stories, Facebook Live…

Maar wat ik ook deed, niets leek te meer werken.

Mijn eerste dozijn klanten had ik weliswaar succesvol via Facebook en Instagram gekregen, maar sinds het algoritme aangrijpend was veranderd, hadden mijn accounts meer weg van een spookstad

...en lukte het me niet meer om mijn ideale klanten daar te vinden, terwijl ik uren per dag op die platforms doorbracht.

Deze platforms hanteerden steeds meer een ‘pay-to-play’ principe waardoor al mijn inspanningen gericht op het ORGANISCH bereiken van mijn ideale klanten op niets uitliepen.

Ik was overal en nergens, stuiterde van het ene platform naar het andere en maakte meer content dan me lief was.

Kortom…ik was super gestresst, gefrustreerd en uitgeput.

Vooral het feit dat ik al maandenlang te weinig geld in het laatje bracht, bezorgde me een hoop slapeloze nachten. Na een flinke huilbui en een goed gesprek met m'n man, concludeerden we dat het zo niet langer kon. Ik besloot om naast m'n bedrijf weer in loondienst te gaan terwijl ik op zoek ging naar andere manieren om zonder budget klanten te vinden.

Maar de enige oplossingen die ik tijdens mijn zoektocht tegenkwam, waren netwerkbijeenkomsten, seo en mond-tot-mondreclame.

Dat is allemaal leuk en aardig en zijn goede opties op de lange termijn, maar ik had iets nodig dat NU resultaat opleverde. Ik wilde die nieuwe baan immers niet eeuwig houden.

Maar het universum werkt op mysterieuze wijze, want in die baan als social media manager ontdekte ik de kracht van LinkedIn toen me gevraagd werd de medewerkers van dat bedrijf trainingen te geven in het optimaliseren van hun LinkedIn profiel. Ik dook in LinkedIn, leerde een hoop en trainde honderden medewerkers.

Wonder boven wonder stuitte ik toen op een Amerikaanse business coach die me vertelde over de fantastische resultaten die hij en zijn klanten op LinkedIn behaalden.

Nadat ik van de verbazing was bijgekomen - want LinkedIn was toch een platform voor professionals en werkzoekenden? - besloot ik hem als mijn mentor in de arm te nemen.

De rest is geschiedenis…

Ik ging van een jaaromzet van € 30.271,72 in 2018 naar een jaaromzet van € 102.537,86 in 2019.

Gratis en voor niets… zonder een cent uit te geven aan advertenties.

Toen ik eenmaal ontdekt had wat werkte, deelde ik het met een paar vrienden die bezig waren hun eigen coachingbedrijf op te zetten.

En wat denk je? Het werkte ook voor hen. Hun resultaten soms zelfs nog BETER dan de mijne!

Dus in plaats van deze geheimen voor mezelf te bewaren, dacht ik dat als ze mij en mijn vrienden hadden geholpen om onze bedrijven te laten groeien…

dan konden ze waarschijnlijk ook andere ondernemers helpen hun bedrijf te laten groeien.
Wat als ik andere ondernemers dit ga leren en ze ga behoeden voor mijn fouten?

Want wat is het nut van het kennen van deze succesvolle strategieën als ik ze alleen maar in mijn eigen bedrijf zou toepassen?

Er is toch niets mooier dan andere ondernemers te zien groeien door iets dat ik met ze deelde? Dat is tenslotte wat succes voor mij betekent.

Of zoals Michelle Obama het zo mooi verwoordde...
lachende vrouw kijkt naar telefoon

"Success isn’t about how much money you make.

It’s about the difference you make in people’s lives.”

Dus in juni 2020 besloot ik alles wat ik wist over het werven van leads en klanten op LinkedIn te verpakken in mijn boek 'LinkedIn Succesgeheimen’, zodat ik nóg meer mensen kon helpen.

Om eerlijk te zijn, was ik best een beetje bang om het voor de eerste keer te lanceren. Tot die tijd stond ik namelijk bekend als de Facebook-vrouw en ik was bang dat mijn publiek niet geïnteresseerd zou zijn in een boek over LinkedIn.

Nou, IK HAD HET MIS.

Ze vonden het geweldig!
Schermafbeelding 2021-04-12 om 21.27.53
vrouw in geel shirt kijkt achterom

Het bleek dat een groot deel van mijn publiek al jaren gefrustreerd was over de veranderingen die Facebook had doorgevoerd, waardoor het organische bereik al jaren tot ver onder de 2% was gedaald.

Bovendien wilden ze échte connectie met hun publiek, en dat konden ze niet meer vinden op Facebook.

Organische Marketing op LinkedIn leverde ze de oprechte verbinding waar ze naar verlangden en leverde echte tastbare winst op, niet alleen maar likes en volgers.

Hoe dat kwam? In tegenstelling tot platforms als Facebook en Instagram heeft LinkedIn meer gebruikers dan content, waardoor je met je content veel meer mensen bereikt.

Bovendien is LinkedIn onnavolgbaar in de mogelijkheden om EXACT je ideale klanten te vinden... op basis van hun functietitel, het bedrijf waar ze werken en zelfs de bedrijfsgrootte.

En dat is precies waarom Organische Marketing ook voor JOU kan werken.

Ongeacht of je een coach, consultant of andere expert bent …

Ongeacht wat je niche of expertisegebied is …

En ongeacht wie je ideale klanten zijn.

Het enige dat telt is dat je er klaar voor bent om je bedrijf te laten groeien met behulp van LinkedIn.

Als dat je als muziek in de oren klinkt, dan ben je hier op de juiste plek.

Want dat is waar het bij Evyrgrowth om draait: jou helpen aan meer zichtbaarheid, meer impact en meer klanten - zodat je sneller, gemakkelijker en zonder al mijn fouten je bedrijf kan laten groeien.

Mijn missie

Het is mijn missie om ondernemers zoals jij te inspireren, motiveren en helpen om te groeien in geld, tijd en vrijheid.

Daarom gebruik ik mijn kennis en jarenlange ervaring om je te helpen je online zichtbaarheid te vergroten, boeiende content te maken, een constante stroom leads en klanten te krijgen en deals te sluiten zonder je te laten tegenhouden door je drempelvrees voor online zichtbaarheid, de techniek en verkopen.

Twijfel je of je je de kosten van mijn mentoring kunt veroorloven?

Bedenk dan dat kosten relatief zijn. Het is alleen duur als je er de WAARDE niet van in ziet en het je niets oplevert. Maar wat als je werken met mij gaat zien als een investering in je bedrijf én jezelf die je minimaal het tienvoudige gaat opleveren?

Ik beloof je dat je zodra je met mij begint te werken, mijn LinkedIn Succes Formule hebt geïmplementeerd en de resultaten begint te zien, je de prijs die je hebt betaald zult gaan zien als een waardevolle investering in plaats van een kostenpost.

Debasish Mridha zei ooit: “An investment in self-development pays the highest dividends.” …en daar ben ik het helemaal mee eens.

Ik wil je graag helpen de bezwaren in je hoofd te overwinnen over wel of niet met mij samenwerken.
Dus laten we beginnen met een gratis masterclass waarin ik je mijn bewezen framework voor een constante en voorspelbare stroom leads, afspraken en klanten laat zien.

Klik op de knop hieronder om je voor de masterclass aan te melden.

Ontwerp zonder titel (6) (1)
EvyrGrowth Logo Elements (4)

We transformeren je LinkedIn profiel naar een consistente en voorspelbare lead machine.

Contactinformatie

Evyrgrowth

Aagtdorperpad 7, Amsterdam

info@evyrgrowth.com

Bestel mijn boek

Bedrijfsinformatie

KvK-nr: 59351640

BTW-ID: NL001605071B62

IBAN: NL17 RABO 0142 0325 81