Disclaimer

We zijn enorm zorgvuldig bij de samenstelling van de informatie op deze website. Door het bezoeken van deze website en het consumeren van de hierop aangeboden materialen en informatie, verklaar je dat je onderstaande voorwaarden hebt gelezen, begrepen, ermee in te stemmen en je eraan te zullen houden.

Je bent als gebruiker zelf verantwoordelijk voor keuzes die je maakt op grond van de informatie op deze website en voor de manier waarop je die informatie gebruikt. Je kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze website. Deze website dient ter algemene informatievoorziening en de inhoud kan, zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, worden gewijzigd en aangepast.

The LinkedIn Corporation is rechthebbende van de woord- en beeldmerken LinkedIn. Als gebruiker van deze website is het je duidelijk dat Evyrgrowth op geen enkele manier verbonden is aan LinkedIn, maar dat Evyrgrowth dit zakelijke netwerkplatform promoot om jou te helpen dit platform effectiever te gebruiken.

Waar op deze website de merken van LinkedIn worden gebruikt, is dat alleen bedoeld om naar LinkedIn te verwijzen en niet om daarmee de suggestie te wekken dat Evyrgrowth op een directe dan wel indirecte manier commercieel verbonden is aan LinkedIn, of dat er een overeenkomst bestaat tussen Evyrgrowth en LinkedIn.

Inkomstendisclaimer

We geloven niet in programma's die je beloven dat je snel rijk gaat worden - maar alleen in hard werken, waarde toevoegen en een verschil maken in het leven van anderen. Onze programma's zijn bedoeld om je te helpen je boodschap met een breder publiek te delen en om een ​​verschil te maken in de wereld terwijl je je bedrijf laat groeien.

Zoals door de wet bepaald, kunnen en geven we geen garanties over jouw vermogen om resultaten te behalen of om geld te verdienen met onze ideeën, informatie, tools of strategieën. Er is tenslotte focus, toewijding en hard werk voor nodig om te slagen in elk type bedrijf. In feite heb je voor ALLES waarin je succesvol wilt zijn focus, toewijding en hard werk nodig! De resultaten die je in het leven behaalt, zijn dus gerelateerd aan jou en aan de hoeveelheid tijd, moeite en middelen die je bereid bent te investeren om te slagen.

Wij doen op onze beurt alles wat we kunnen om je te helpen door geweldige content, frameworks en strategieën met je te delen die je stap-voor-stap helpen je doelen te bereiken. Niets op deze website is een belofte of garantie van resultaten of toekomstige inkomsten, en we pretenderen geen juridisch, medisch, fiscaal of ander professioneel advies te bieden. Alle financiële cijfers waarnaar op één van onze webpagina's wordt verwezen, zijn slechts mogelijkheden, inschattingen of projecties en mogen niet als exact, feitelijk of als een belofte van potentiële inkomsten worden beschouwd.

Alle cijfers zijn slechts illustratief. In de regel steekt de gemiddelde persoon die dit en andere (online) programma's koopt nooit tijd en moeite in het implementeren van de aangeleerde strategieën en zal daardoor ook weinig tot geen resultaten behalen. We gaan er echter vanuit dat jij niet tot die groep behoort. 😉

Dank je wel voor je bezoek aan deze pagina en aan onze website.

EvyrGrowth Logo Elements (4)

We transformeren je LinkedIn profiel naar een consistente en voorspelbare lead machine.