Boek hieronder je gratis groeigesprek en ontdek hoe we je kunnen helpen groeien door de inzet van Organische Marketing op LinkedIn

"Binnen een paar dagen een nieuwe klant van € 10.000..."

"Na het lezen van één van mijn posts nam iemand contact met me op en een paar dagen later had ik er een klant van 10.000 euro bij. Ik kan niet geloven hoe ontspannen en gemakkelijk dat ging."

Cilly - Financieel Coach

Cilly Braafhart
Kopie van Profielfoto

"Ik heb mijn eerste opdracht van € 2.700 binnengehaald"

"Hoewel ik het doodeng vond om mijn eigen updates te posten, heb ik het toch gedaan. Al na mijn derde post kreeg ik een spontaan bericht van iemand die meer wilde weten over mijn diensten en gisteren heb ik mijn eerste opdracht van € 2.700 binnengehaald. Ik ben super blij!"

Marianne - PR & Media Consultant

"Met stip de beste investering die ik dit jaar heb gedaan!"

"Vóór jouw training had ik geen idee wat ik met LinkedIn aan moest. Nu ben ik zichtbaar bij mijn connecties, heb ook écht contact met ze en krijg gemiddeld 3 nieuwe leads per week. Dit was met stip de beste investering die ik dit jaar heb gedaan!"

Sharon - Business Coach

Evyrgrowth - Testimonial images (8)
2

"Mijn agenda staat VOL met klantgesprekken."

"Mijn profielbezoeken zijn in 6 weken tijd gestegen van 10 per kwartaal naar 350 per kwartaal! Deze maand bekeken 18.213 mensen mijn bijdragen en ik krijg nu gemiddeld 8-10 nieuwe leads per maand binnen. Mijn agenda staat VOL met klantgesprekken."

Mariëlle - Vegan Lifestyle Coach

"€ 7.500 omzet per maand met maar 3 nieuwe klanten"

"Ik heb 16 dagen nadat mijn LinkedIn Profiel Funnel was opgezet 2 klanten en een omzet van € 5.000 binnengehaald. Ongelooflijk dat ik nu gemiddeld € 7.500 per maand omzet met maar 3 nieuwe klanten. Daar had ik vroeger in mijn praktijk niet eens van durven dromen."

Vicky - Trainer Positieve Psychologie en Gelukscoach

Cilly

© 2024 Evyrgrowth - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

 

Deze site is geen onderdeel van LinkedIn Inc. of Facebook Inc. Ook wordt deze site op geen enkele manier onderschreven door LinkedIn of Facebook.