LINKEDIN SUCCES FORMULE™

Het 1:1 mentortraject voor de ambitieuze vrouwelijke coach die vanuit authenticiteit, integriteit en verbinding naar voorspelbare €10K+ maanden wil groeien.

Ben je klaar voor exceptionele groei van je coachingbedrijf?

In dit intensieve 1:1 mentortraject van drie maanden help ik je om vanuit authenticiteit, integriteit en verbinding naar voorspelbare 10K-maanden te groeien door de inzet van Organische Marketing op LinkedIn.

In dit traject gaan we voor...

Meer omzet

Wat niet groeit, sterft. Dus gaan we all-in op snelle en blijvende omzetgroei, zodat je je omzet minimaal verdubbelt. We stellen duidelijke, ambitieuze doelen en focussen op de 20% activiteiten die écht verschil maken. Veel vrouwen verdienen de investering al tijdens de eerste weken terug.

Meer vrijheid

Work smarter, not harder. We nemen een deep-dive in jouw specifieke situatie om te bepalen welke systemen en processen je in je bedrijf mag opzetten, zodat je in minder tijd meer gedaan krijgt en meer vrijheid in je leven creëert.

Meer impact

We gaan voor resultaat dat telt. Ik leer je skills en tools die je de rest van je leven kunt gaan toepassen zodat jij met minder moeite een grotere impact in de wereld kan maken en meer van je ideale klanten kan helpen.

Stel je eens voor...

Hoe zouden je bedrijf en leven eruit zien als je met minder klanten meer resultaat zou behalen?

Dit is hoe we dat gaan doen...

1 - Een stevige basis neerzetten

Je optimale doelgroep, aanbod en prijspunt bepalen, zodat er een onweerstaanbaar verlangen naar jouw aanbod ontstaat, je de voor de hand liggende keuze voor je doelgroep wordt en je met minder klanten meer omzet genereert.

2 - Positionering en boodschap bepalen

Een ijzersterke positionering en glasheldere marketingboodschap voor je creëren, zodat je doelgroep in één oogopslag begrijpt wat de unieke kracht is waarmee jij je onderscheidt van alle anderen in je markt, je een betere kwaliteit klanten aantrekt en als de nummer 1 in je vakgebied wordt gezien.

3 - Profiel optimaliseren

Ik help je je LinkedIn profiel te transformeren van een online cv naar een magnetische landingspagina die je unieke verhaal vertelt, je positioneert als dé expert in je vakgebied en profielbezoekers triggert om contact met je op te nemen.

4 - Groeistrategie implementeren

We implementeren een maatwerk personal branding en leadgeneratiestrategie waarmee je moeiteloos je ideale klanten aantrekt, een constante stroom high-end leads genereert en maand na maand je omzetdoelen bereikt. Je leert onder meer hoe je boeiende content schrijft en authentieke gesprekken in de DM voert die verleiden en converteren.

5 - Sales masteren

Je krijgt m’n High-End Sales Framework en Training, zodat je - nu je agenda begint vol te lopen met afspraken met kwalitatieve leads - je ze ook daad-werkelijk kan omzetten in betalende klanten zonder dat je het gevoel hebt opdringerig of sales-achtig te zijn. We streven naar een conversiepercentage van minimaal 25%.

Dit programma is voor jou als je:

Een ambitieuze vrouwelijke coach bent die al een enorm verschil maakt in het leven van je klanten, maar een beproefd systeem mist om een constante en voorspelbare stroom leads en klanten te werven.
Een simpele en winstgevende business met een high-end aanbod wilt opbouwen, zodat je in minder tijd meer omzet, vrijheid en impact in je bedrijf ervaart.
Vanuit authenticiteit, integriteit en verbinding wilt ondernemen.
Klaar bent om je bedrijf naar constante en voorspelbare €10K maanden te laten groeien, zodat je visie voor je bedrijf en leven eindelijk realiteit wordt.
100% committed bent aan je persoonlijke en zakelijke transformatie en bereid bent om daar tijd en energie in te steken. De strategieën die ik je leer, werken - als jij het werk doet.
lachende vrouw op bankje

Dit programma is jouw kans om alle stress, onzekerheid en frustratie voorgoed vaarwel te zeggen en eindelijk het bedrijf en leven van je dromen te realiseren. Klik op de knop hieronder om een gesprek met me te boeken. In dit gesprek beantwoord ik al je vragen en kijken we samen of de LinkedIn Succes Formule™ een fit is voor jouw gewenste groei.

Een succesvol bedrijf én leven

Als vrouwelijke coach met schaamteloze ambities weet je dat kennis en strategieën essentieel zijn voor snelle en blijvende groei. Dus verslind je talloze businessboeken, koopt tientallen online cursussen en test allerlei strategieën van verschillende business coaches. Maar heb je je wel eens afgevraagd wat nou écht het verschil maakt?

Het geheim tot succes zit niet alleen in de strategieën die je leert, maar in twee cruciale elementen: je mindset en je implementatiesnelheid. Want laten we eerlijk zijn, zonder een ijzersterke mindset en de vaardigheid om een idee, strategie of plan snel in actie om te zetten, blijven je doelen slechts dromen.

Daarom focussen we in dit programma op 3 dingen: mindset, strategie en implementatie.

Mindset: Ik help je je belemmerende overtuigingen te overwinnen en bold moves te maken, zodat niets je meer in de weg staat om exceptionele groei te realiseren.

Strategie: Je leert alles wat je moet weten over marketing, sales en LinkedIn om organisch leads aan te trekken, te verleiden en te converteren naar betalende klanten.

Implementatie: Je krijgt concrete opdrachten, accountability en gerichte feedback, zodat je snel maximaal resultaat behaalt. Ik sta 100% naast je om razendsnel je doelen te realiseren.

Want dit is wat ik geloof: jij hebt de magie van coaching tot in je tenen gevoeld. Je hebt de transformaties bij je klanten gezien en je verlangt naar diezelfde groei en transformatie voor jezelf.

Ben je klaar voor een reis waarbij je niet alleen leert om je bedrijf succesvol op de kaart te zetten, maar ook om de chaos, twijfels, en onzekerheden achter je te laten? Let's go voor meer omzet, meer vrijheid en meer impact.

Twijfel je of dit is wat jij nodig hebt? Boek dan hieronder je groeigesprek, dan denk ik met je mee!

vrouw in geel shirt kijkt achterom

Aan het eind van dit programma heb je:

Een high-end aanbod dat je droomklanten onmogelijk kunnen weerstaan.
Een LinkedIn profiel dat moeiteloos de juiste bezoekers aantrekt.
Een personal brand dat zorgt voor verbinding en vertrouwen bij je ideale klanten.
Een beproefde LinkedIn marketingstrategie om 20+ leads per maand te genereren.
Een salesproces waarmee je - 100% vanuit verbinding - moeiteloos leads omzet in betalende klanten.
De systemen, processen en vaardigheden om je bedrijf op een voorspel-bare manier te laten groeien naar constante € 10K maanden.
En nog veel meer...!

Wat je krijgt:

Een 90-minuten durende kick-off sessie waarin ik een persoonlijk curriculum en actieplan voor je samenstel, zodat je precies weet wat je elke week mag gaan doen om in de kortst mogelijke tijd je doelen te realiseren.
Zes 1-op-1 sessies van 60 minuten (we werken samen in tweewekelijkse sprints). Extra sessies naar behoefte.
Online leeromgeving met 50+ stap-voor-stap videolessen over marketing, sales, content, LinkedIn, mindset, enz.
Wekelijkse live Q&A sessies, zodat je nooit lang hoeft te wachten op een antwoord op je vragen.​​
Sjablonen, scripts, opdrachten, dashboards en alles wat je maar nodig hebt om razendsnel resultaat te boeken.
Volledige en onbeperkte één-op-één toegang tot Lucia, zodat je nooit vast komt te zitten, maar juist razendsnel vooruitgang boekt.

De uitkomst:

Je ligt nooit meer wakker van waar je volgende klant vandaan gaat komen.
Je hoeft nooit meer aan koude acquisitie, dure advertenties of opdringerige verkooptechnieken te doen.
Je haalt elke dag vol zelfvertrouwen 2-5 kwalitatieve leads uit LinkedIn.
Je zet leads moeiteloos om in klanten zonder opdringerig of sales-achtig te zijn.
Je hebt eindelijk structuur in je marketing en continuïteit in je sales-pijplijn.
Je hebt een duidelijk plan om op een authentieke manier je doelen te bereiken.
Je groeit met vertrouwen en duidelijke strategieën naar de next level.
lachende vrouw kijkt naar telefoon

De investering in jezelf?

€ 5.000

ex btw

Dit is wat mijn voormalige klanten zeggen:

"Binnen een paar dagen een nieuwe klant van € 10.000..."

"Na het lezen van één van mijn posts nam iemand contact met me op en een paar dagen later had ik er een klant van 10.000 euro bij. Ik kan niet geloven hoe ontspannen en gemakkelijk dat ging."

Cilly - Financieel Coach

Cilly Braafhart
Kopie van Profielfoto

"Ik heb mijn eerste opdracht van € 2.700 binnengehaald"

"Hoewel ik het doodeng vond om mijn eigen updates te posten, heb ik het toch gedaan. Al na mijn derde post kreeg ik een spontaan bericht van iemand die meer wilde weten over mijn diensten en gisteren heb ik mijn eerste opdracht van € 2.700 binnengehaald. Ik ben super blij!"

Marianne - PR & Media Consultant

"Met stip de beste investering die ik dit jaar heb gedaan!"

"Vóór jouw training had ik geen idee wat ik met LinkedIn aan moest. Nu ben ik zichtbaar bij mijn connecties, heb ook écht contact met ze en krijg gemiddeld 3 nieuwe leads per week. Dit was met stip de beste investering die ik dit jaar heb gedaan!"

Sharon - Business Coach

Evyrgrowth - Testimonial images (8)
2

"Mijn agenda staat VOL met klantgesprekken."

"Mijn profielbezoeken zijn in 6 weken tijd gestegen van 10 per kwartaal naar 350 per kwartaal! Deze maand bekeken 18.213 mensen mijn bijdragen en ik krijg nu gemiddeld 8-10 nieuwe leads per maand binnen. Mijn agenda staat VOL met klantgesprekken."

Mariëlle - Vegan Lifestyle Coach

"€ 7.500 omzet per maand met maar 3 nieuwe klanten"

"Ik heb 16 dagen nadat mijn LinkedIn Profiel Funnel was opgezet 2 klanten en een omzet van € 5.000 binnengehaald. Ongelooflijk dat ik nu gemiddeld € 7.500 per maand omzet met maar 3 nieuwe klanten. Daar had ik vroeger in mijn praktijk niet eens van durven dromen."

Vicky - Trainer Positieve Psychologie en Gelukscoach

Cilly

Veelgestelde vragen:

VRAAG #1: Ik ben al zichtbaar op LinkedIn, waarom zou ik instappen?

Veel coaches zijn al zichtbaar maar merken dat ze niet alles uit LinkedIn halen. Ze trekken geen of de verkeerde klanten aan, verkopen te weinig of voelen schaamte om elke dag te verkopen. De LinkedIn Succes Formule helpt je om je naast je zichtbaarheid te onderscheiden in de markt en een consistente en voorspelbare stroom leads en klanten te genereren.

VRAAG #2: Gaat het ook voor mijn bedrijf werken?

Ik ben nog geen bedrijf tegengekomen waar het niet voor werkt. Ik heb in het verleden met allerlei soorten bedrijven gewerkt en het heeft voor elk van ze gewerkt. Het gaat namelijk niet zo zeer om het soort bedrijf dat je hebt. Zolang je werkt met professionals (B2C) of bedrijven (B2B) en bereid bent om het werk te doen, gaat deze formule voor je werken. De principes zijn universeel en je krijgt mijn begeleiding en ondersteuning om de kleine nuances aan jouw specifieke bedrijf aan te passen. Dus als jij bereid bent om het werk te doen, gaat het werken.

VRAAG #3: Ik heb al eerder in LinkedIn cursussen geïnvesteerd en die vielen allemaal tegen.

Er zijn tal van LinkedIn trainingen, cursussen en programma's - die ongetwijfeld allemaal de moeite waard zijn. Onze focus in de LinkedIn Succes Formule™ gaat echter verder dan je te leren hoe je LinkedIn gebruikt en waardevolle content maakt. We leren je resultaatgerichte strategieën om betekenisvolle connecties op te bouwen, kwaliteitsleads te genereren en winstgevende deals te sluiten, waarbij authenticiteit, integriteit en verbinding centraal staan. Maar wat het échte verschil maakt is de focus op implementatie, de 1-op-1 begeleiding en de hulp en ondersteuning die je van mij en de community krijgt waardoor je razendsnel uitzonderlijke resultaten gaat behalen.

VRAAG #4: Ik vind het een hele investering, hoe haal ik het eruit?

Omdat we heel gericht werken naar een concreet doel (leads en klanten aantrek-ken), kan je gemakkelijk uitrekenen of je de investering eruit gaat halen. Geloof je dat je de komende 3 maanden minimaal 2 extra klanten van 2500 euro kan aantrekken, als je de juiste tools en handvatten krijgt? Dan heb je de investering er al uit.

VRAAG #5: Dit is niet de juiste timing voor me. Kan ik later instappen?

Er is een reden waarom je op deze pagina bent en waarom je tot zover hebt gelezen, denk je niet? Waarschijnlijk betekent het dat je een doel voor ogen hebt dat je wilt bereiken door middel van Organische Marketing op LinkedIn. De vraag die je jezelf zou moeten stellen, is: "Wanneer wil ik dit doel bereikt hebben - en is langer wachten dan logisch?" Mijn ervaring is namelijk dat het bijna nooit om tijd gaat, maar om prioriteit. Als je de juiste stappen zet, kan je snel resultaat behalen. Verdien je nog niet wat je wilt en wil je meer of betere klanten aantrekken zodat je een grotere impact kan maken, dan lijkt dit me het perfecte moment.